Mer om BordingOnline 🌊

I BordingOnline Office kan du hantera dina produktbeställningar som t.ex. visitkort eller varför inte ett vykortsutskick? Det är särskilt lämpligt för dig som har återförsäljare/kontor på/i olika orter/länder eller har många anställda. Dina uppgifter lagras och styrs via din inlogg.

BordingOnline hanterar och administrerar företagets lager av trycksaker, profilmaterial m.m. Ur systemet kan detaljerad statistik tas ut för uppföljning av förbrukning. BordingOnline hanterar även beställnings-
punkter, vilket gör att ert lager inte plötsligt
tar slut.

Läs mer.

Bording AB

Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda inom grafisk marknadskommunikation? Då skall du besöka vår hemsida.

Bording arbetar idag inom fyra olika funktionsområden; kommunikation, informationshantering, produktion och distribution. Gå in på vår hemsida och läs mer om vad vi kan göra för att hjälpa dig i ditt kommunikativa arbete. Oavsett om du arbetar med stora kampanjer eller enkelt kontorstryck garanterar vi att det finns något som intresserar just dig.

Välkommen!

Bording.se


BordingOnline 🍦

BordingOnline - är ett effektivt sätt att hantera ditt företags marknads- och kontorstryck, 24 timmar om dygnet. Beställ dina personliga trycksaker som visitkort eller en broschyr direkt från lagret. Varför inte göra ett variabelt vykortsutskick?

Hur som helst är dina digitala dokument åtkomliga dygnet runt och du har full kontroll på lager, distribution och din totala förbrukning.

Välkommen till BordingOnline, enkelt för alla!

Meddelanden

Sommar/Summer

Under v.28-31 kommer stora delar av personalen på Bording ha ledigt. Vi vill därför informera om att leveranstiden/svarstiden kan bli något längre under denna period. Vi hoppas ni kan ha översyn med detta.

Vi vill även passa på att önska er alla en trevlig sommar 🌞

During week 28-31 large parts of the staff at Bording will have vacation.
We therefore want to inform you that the delivery time/response time may be slightly longer during this period. Thanks for your understanding.

We also want to take the opportunity to wish you all a nice summer 🌞

Facebook Twitter Instagram
Support:   bordingonline@bording.se   ●   033-750 50 70

Glömt lösenord?

Om ditt användarnamn är en e-postadress, fyll i den nedan och klicka på "Skicka" så skickas ett nytt lösenord till den adressen. Om ditt användarnamn inte är en e-postadress kontaktar du någon av vår supportpersonal så hjälper de dig.

Kontaktuppgifter hittar du här

E-postadress