Mer om BordingOnline

I BordingOnline Office kan du hantera dina produktbeställningar som t ex visitkort eller varför inte ett vykortsutskick? Det är speciellt lämpligt för dig som har återförsäljare/kontor på olika orter/länder eller har många anställda. Dina uppgifter lagras
och styrs via din login.

BordingOnline Logistic hanterar och administrerar företagets lager av trycksaker, profilmaterial mm. Ur systemet kan detaljerad statistik tas ut för uppföljning av förbrukning och behov. Logistic hanterar även beställnings-punkter, vilket gör att ert lager inte tar slut när du minst önskar det.

Läs mer.

MediaStore

BordingOnline MediaStore hanterar och arkiverar datafiler såsom bilder, dokument och texter.
Du kan på ett enkelt sätt ladda upp bilder och organisera/ arkivera. Att t ex hänvisa återförsäljare till MediaStore för att hämta annonsmaterial, bilder mm. Detta ger stora tids-besparingar för din egen organisation. MediaStore ger dig även möjlighet att ta betalt för hämtat material.

Läs mer om MediaStore här.

Påskerbjudande 🐣

Om du inte redan har beställt årets påskchoklad, passa då på med vårt förmånliga kunderbjudande. Klicka bara på länken nedan, ladda upp er logga och välj antal askar du vill ha. Vi ser till att era kunder eller medarbetare får en smakfull hälsning från ert företag.

➡ Ta del av erbjudandet


BordingOnline

BordingOnline - är ett effektivt sätt att hantera ditt företags marknads - och kontorstryck 24 tim om dygnet. Beställ dina personliga trycksaker som visitkort eller en broschyr direkt från lagret. Varför inte göra ett varaibelt vykortsutskick?

Hur som helst är dina digtala dokument åtkomliga dygnet runt och du har full kontroll på lager, distribution och din totala förbrukning.

Välkommen till BordingOnline, enkelt för alla!

Meddelanden

2019-03-20 kl 19:19
Inget aktuellt att rapportera

Facebook Twitter Instagram
Support:   bordingonline@bording.se   ●   033-750 50 70

Prova BordingOnline

Här har du möjlighet att få se en del av de fördelar som BordingOnline kan ge dig i ditt beställningsarbete av grafiskt material.

Fyll bara i formuläret nedan och klicka sedan på "Skicka" så skickar vi en loginlänk till demosidan. Här kan du sedan gå runt och titta och klicka för att lära känna BordingOnline. Vill du sedan ha ytterligare information ber vi dig kontakta din representant från Bording.

Namn

Företag

Epost

Glömt lösenord?

Om ditt användarnamn är en e-postadress, fyll i den nedan och klicka på "Skicka" så skickas ett nytt lösenord till den adressen. Om ditt användarnamn inte är en e-postadress kontaktar du någon av vår supportpersonal så hjälper de dig.

Kontaktuppgifter hittar du här

E-postadress